22.6.14

Saatua ja ostettua

 
Viimeaikoina kaikki itsetekeminen on jäänyt taka-alalle kaikenlaisten muiden kiireiden ja paineiden vuoksi. Siksi olenkin keskittynyt ansiokkaasti shoppailuun ;). Aina ei kuitenkaan tarvitse edes shoppailla: ensimmäisessä kuvassa komeilee nimittäin lahjapeitto Annalta.  Kyllähän ihminen ilahtuu aina  pienistä yllätyksistä mutta tämmöisistä yllätyksistä menee jo ainavn mykyräll :)!
 
(Katsokaas, miten tuon peiton saa laskeutumaan nätisti just niinkuin itse tahtoo!)


Sitten esitellään niitä viimeaikaisia ostoksia. Lahden miniatyyrimarkkinat oli taas täynnä vaikka mitä, mutta täsä nyt kuvia myös muista ostoksista.
Punainen ja keltainen tuoli Kottetoys, pehmokoira Sannen vintiltä, kauristaulu Mirkan minit. Villasukista ei musitikuvaa... 

Hauska talo on FB:n Nukkekotikirppikseltä ja sakesetti löytyi Huutiksesta

Voi kun en muista tekijää...

Tarun nukkeja ja Hannan ompelema mekko. (Hitsi, kun kuvassa näyttää huonolta).
 1:1 mieheni katseli kun otin tätä kuvaa ja että totesi, että siinähän me istutaan minikoossa. vaikka yhtäläisyyksiä taitaa oikeasti olla vain molempien hiustyylit ja miehen nuotit, niin olihan se aika hauska ajatus :)

Mostly Artin ihanuuksia taas

Huutislöytökoiria, ihan pikkusen vanhoja. Nää on taas niitä "Mä en ehkä kestä"-osastoa...

Pannumyssy oli "turhin" ostokseni Lahden miniatyyrimarkkinoilta, muttakunseoliniiiinnätti! Pärekori on Helin punoma.
Nuo kanat ovat Sveitsistä asti. Voi hellyys!


Viimeisessä kuvassa on myös saatuja ihanuuksia. Sain synttärilahjaksi miehekkeeni siskojen tyttäriltä suloisen viulun ja ihanan koristenorsun. Nää oli parhaat lahjat!

1 comment:

Tiina said...

Moro!
Talo ja pienet keramiikkakipot on minun tuotantoa :-)